Πληροφορίες Παράδοσης

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΔΩΝ

Στόχος της εταιρείας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας. Η πλειοψηφία των ειδών βρίσκονται σε stock στις αποθήκες μας και η παράδοση τους γίνεται μέσα σε διάστημα 2 μερών από την παραγγελία σας. Σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας ή ελλείψεων θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης τηλεφωνικώς.


ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελιά σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν δεν είναι σε stock. Σε μια τέτοια περίπτωση, το προϊόν θα σας αποσταλεί μετά την παραλαβή του από το κατάστημα μας ύστερα από τηλεφωνική συνεννόηση ή εναλλακτικά θα σας προτείνουμε κάποιο αντίστοιχο διαθέσιμο προϊόν.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την παράδοση της παραγγελιάς σας.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Εντός Ελλάδος  με courier  ACS (χρέωση μόνο €3.00)

Οι αποστολές γίνονται αυθημερόν με courier ACS και η παράδοση γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως τον προορισμό, εκτός αν σε κάποιο προϊόν αναφέρεται διαφορετικός χρόνος παράδοσης. Οι αποστολές ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των €60. Για παραγγελίες έως €60 το κόστος αποστολής είναι €3.00. Η παράδοση μπορεί να γίνει στην οικία σας ή στο χώρο εργασίας σας.Επιπλέον, μπορεί να γίνει με δική σας παραλαβή από το κατάστημα της courier. Στην περίπτωση που δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να είστε σε κάποια διεύθυνση κατά τις μέρες και ώρες παράδοσης της courier, τότε είναι δυνατό να το αποστείλουμε και να παραμείνει σε όποιο κατάστημα της courier ACS σας βολεύει για να το παραλάβετε εσείς ο ίδιος, φτάνει να το ζητήσετε κατά τη διαδικασία της παραγγελίας στα ειδικά σχόλια. Σε αυτήν την περίπτωση, μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας αποστείλουμε με email ή με SMS τον αριθμό αποστολής της courier για να μπορέσετε να εντοπίσετε το πακέτο σας στο κατάστημα.