Τρόποι Πληρωμής

Το trampolinoshoes.g διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:


Πληρωμή με κάρτα και Masterpass


Όλα μας τα προϊόντα μπορείτε να τα αποκτήσετε με πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank.
Επίσης μέσω της πλατφόρμας της Alpha Bank έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το MasterPass που είναι μία νέα υπηρεσία της MasterCard. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκευθείτε την ανάλογη σελίδα της Alpha Bank: http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=5727 ή την επίσημη ιστοσελίδα της MasterCard: http://www.masterpass.gr/#el-gr/formerchants.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό   (ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ):


  • ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA:  IBAN: GR1001406420642002002018867

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε να αναγράφετε το επώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας στην αιτιολογία της κατάθεσης.  Για διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] 

H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί.

Aν δεν μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα e-mail με την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στην πιο πάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 5 ημερών η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές εντός ίδιας τράπεζας είναι δωρεάν. Τυχόν έξοδα εμβάσματος, επιβαρύνουν τον πελάτη. Συγκεκριμένα για την Κύπρο, τα τραπεζικά έξοδα εμβάσματος μπορεί να είναι μεγαλύτερα και επιβαρύνουν τον πελάτη. Παρακαλούμε να ζητάτε την πληρωμή των συνολικών εξόδων εμβάσματος.


Αντικαταβολή   (ΧΡΕΩΣΗ €2.00):


Στην περίπτωση που επιλέξετε αντικαταβολή, την ημέρα που θα σας φέρει η courier την παραγγελία σας, θα σας ζητήσει το συνολικό ποσό για να σας παραδώσει τα προϊόντα. Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, ενδέχεται να σας τηλεφωνήσουμε πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, για επιβεβαίωση. Η υπηρεσία της αντικαταβολής επιβαρύνει τα μεταφορικά κατά 2.00 € και ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας.